CSEPELI HÍRMONDÓ

Csepel kedvenc játszótere

2012-09-20 kategória: Aktuális, Csepeli Hírmondó megtekintve: 2,903

Augusztusi számunkban írtunk a játszótér fontosságáról és szerepéről a gyerekek életében, s arra kértük olvasóinkat, hogy szavazzanak kedvenc csepeli játszóterükre. Még a cikk megjelenése előtt, szerkesztőségünk végezett egy mini-közvéleménykutatást – ennek eredményét szintén olvashatták lapunk 16. számában. Akkor az általunk megkérdezett szülők zöme a Süsü és az Ady-lakótelepen található Elefántos játszóteret említette.

Az e-mailben és levélben érkezett szavazatok alapján is abszolút első a Katona József utcában található Süsü játszótér, amit mérete, felszereltsége, tisztasága miatt kedvelnek a szülők és a gyerekek. „A Süsü játszótér minden korosztálynak, a szülőknek is ideális. Van hely leülni, jó, több korosztálynak alkalmas játékok vannak, lehet kezet mosni indulás előtt” – írta az egyik anyuka.

Szavazatokat kapott még a Posztó utcai játszótér: a kreatív játékok, a tisztaság, az ivókút miatt. Többen is felhívták a figyelmet a Nagy Levin étterem közelében, a tízemeletes házak között található játszóhelyre, ahol „a játékok fantáziadúsak, biztonságosak és a fák még a nagy melegben is árnyékot nyújtanak” – ahogy egy szülő indokolta választását.

Voksoltak még a Duna-parton, a komp közelében lévő, a Puli sétányon található, a Szent László utcai és az Elefántos játszóterekre is.

A szavazást szeptember 15-én zártuk le. A szerencse a következő kedves olvasóinknak kedvezett: Szabó-Unger Anikó, Békevári György, Rózsa Csilla. Nyereményük 2-2 darab belépőjegy Halász Judit szeptember 23-ai koncertjére, a Királyerdei Művelődési Házba. A nyertesekkel felvettük a kapcsolatot. Gratulálunk!

Minden szavazónak köszönjük a véleményét.


Minden jog fenntartva, cikkek, képek, forrás megjelöléssel használhatók! Forrás: www.csepelivaroskep.hu
Csepeli HírmondóIratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen híreinkről, programjainkról!