CSEPELI HÍRMONDÓ

Kunszentmiklósiak Csepelen

2012-07-03 kategória: Civil Élet, Csepeli Hírmondó megtekintve: 979

Kunszentmiklósi Művészeti Estet rendeztek június 9-én, a Rákóczi Kert Civil és Közösségi Házban, ahol a Kiss József Daloskör énekesei, a Szappanos Lukács Népdalkörösök Suki András és zenekara, valamint a Kiskunsági Néptáncegyüttes tagjai léptek fel. Mint arról már korábban lapunk is beszámolt, a Csepeli Népdal és Nótakör Kulturális Hagyományőrző Egyesület és az őket elkísérő művészek nagysikerű énekes- táncos műsort adtak a kunszentmiklósi sportközpontban. Viszonzásul a csepeliektől kaptak meghívást a Bács-Kiskun megyéből érkezők, akiket az est főszervezője, Balogh Ernő önkormányzati képviselő fogadott a kerületben. A program után Kunszentmiklós polgármesterét, Bődi Szabolcsot kérdeztük.

Milyen hangulatban telt az este?

Régi kapcsolatot tartunk fenn a csepeliekkel, például Balogh Ernő és a Puszta Band nagyon régóta vendégei a városunkban zajló Szentmiklósi Napoknak. Muzsikájukkal és jókedvükkel mindig hozzájárulnak ünnepeinkhez. Csepelre szinte hazajöttünk, pedig először vagyunk itt. A közönség nagy szeretettel várt minket

Milyen zenei irányzatot kedvel?

Mindenevő vagyok, tekintettel arra, hogy valamikor éneket is tanítottam. A családomban él a muzsikálás szeretete: az egyik nagyobbik fiam fuvolázik, a másik trombitál, a kisebbik pedig furulyázik.

Szöveg: Angel Marianna
Fotó:      Zarándi Bence


Minden jog fenntartva, cikkek, képek, forrás megjelöléssel használhatók! Forrás: www.csepelivaroskep.hu
Csepeli HírmondóIratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen híreinkről, programjainkról!