CSEPELI HÍRMONDÓ

Szent István Kupa az ÁMK-ban

2012-09-20 kategória: Csepeli Hírmondó, Sport megtekintve: 1,339

A Nagy Imre ÁMK tornacsarnoka újra rangos kézilabdatornának adott otthont. Szeptember 8-án és 9-én a Csepel Diák Sportegyesület szervezésében I. Szent István Kupa elnevezéssel utánpótlás-kézilabdatornát rendeztek. A kétnapos küzdelmek során zsúfolásig megtelt Csepel jelenleg egyetlen szabványos kézilabdacsarnoka. A 15 éves lányok küzdelmeiben öt csapat vett részt: a házigazda Csepel DSE végül a 3. helyet szerezte meg az I. ÉTV-Érdi VSE, és a Hort SE. mögött. A 4. az FSZSE, az 5. pedig az Alsónémedi csapata lett. A csoportküzdelmek után minden csapatból megválasztották a legjobb játékost: a csepeliek közül Tóth Dorottya vehette át a kitüntető címet.

A 12 esztendősök mezőnyében is 5 csapat állt rajthoz: hajszál híja, hogy elmaradt a csepeli elsőség, mindössze egyetlen ponton múlott az Érd sikere. Második lett a Csepel,3. aDömsöd USE,4. aSzigetszentmiklósi NKSE, míg 5. helyen a Postás SE csapata végzett. Itt is díjazták a legjobbakat, a XXI. kerületiek közül Kajdácsi Kinga volt az, aki kiérdemelte a legjobb játékosnak járó címet.

A C jelű csoportban a 2000. január 1-je után született fiúk kaptak besorolást, és 4 csapat vágott neki a küzdelmeknek. A Csepel DSE ifjoncai igazi férfias küzdelem árán veszítettek csak pontokat, így végül a 4. helyen zártak. A csoportot a Csanádi KSE nyerte, második lett a Szigetszentmiklós, míg a 3. helyen a Postás SE végzett. A Csepel legjobbjának Megyesi Gábort választották meg.

Szöveg: Légrádi Gábor


Minden jog fenntartva, cikkek, képek, forrás megjelöléssel használhatók! Forrás: www.csepelivaroskep.hu
Csepeli HírmondóIratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen híreinkről, programjainkról!