CSEPELI HÍRMONDÓ

Marketing

Újságunkról

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata 2010-től ad ki önkormányzati lapot, havi, majd 2012-től kétheti megjelenéssel. A Csepeli Hírmondó minden hónap második hetében 32000 példányban, 24 – 32 oldalon jelenik meg. Lapunk – ami minden kerületi háztartásba eljut – ma már a csepeliek megszokott, közkedvelt újságja.

Megjelenés

Megjelenés: 2 heti rendszerességgel (csütörtöki napon).
Terület: Csepel
Lapzárta: Pénteki megjelenés előtti szerda 16 óra.
Terjesztés:
Magyar Posta, reklamáció: 278-0711, info@csepelihirmondo.hu

 

Célunk

Az újság célja az önkormányzat tevékenységének ismertetése, a helyi közélet, események bemutatása, közérdekű információk közlése, a helyi és környékbeli vállalkozók és üzletek szolgáltatásait minél szélesebb körben megismerje, illetve igénybe vegye a helyi lakosság.

Technikai adatok

Méret: 235×312
Kötészet: Hajtott
Szín: 4+4 color
Grafikai előkészítés: A hirdetéseket mérethelyesen, színes kivitelben, 300 dpi felbontásban kérjük.
Formátum: TIFF, JPG, EPS, PDF. Színtér: CMYK

Általános kérések: A magazin rotációs technológiával készül, a hirdetések elkészítésénél, kérjük ezt figyelembe venni. Kérjük, hogy a képfeldolgozás során használjanak színvisszavételi technikákat, GCR-UCR-t (Photoshopban: medium (közepes) beállítást). A nyomda a kompozit anyagokat black overprinttel (fekete alátöltéssel) világítja, ezért kérjük határozottan beállítani a fekete alátöltést (pl. InDesignban, Photoshopban). Problémát okozhat az apró vagy vékony vonalú betűkép több színből történő nyomtatása. Fekete szövegnél kérjük 100% black használatát. Fekete felületeknél kerüljük a több színből álló fekete használatát.
Amennyiben a hirdetést a szerkesztőség készíti el hozott anyag alapján, a grafikai előkészítés díja a hirdetés összegének az 50%-a.

Reméljük, hamarosan Önt is olvasóink, hirdetőink között üdvözölhetjük!

 

MEGJELENÉSI DÁTUM letöltése (PDF dokumentum)
HIRDETÉSI ÁRAK letöltése (PDF dokumentum)

Csepeli HírmondóIratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen híreinkről, programjainkról!