KIRÁLYERDEI MŰVELŐDÉSI HÁZ

Cirkusz az erdőben

2013-01-19 kategória: KIRÁLYERDEI MŰVELŐDÉSI HÁZ megtekintve: 1,105

Zenés mesejáték a Pitypang Színpad előadásában.

“Egy szép délelőttön Tihamér és legjobb barátja, Manci Maci nagy örömmel veszi tudomásul, hogy vándorcirkusz érkezett az erdő melletti tisztásra. A cirkusz bohóca éktelen csinnadrattával tudatja erdő-mező lakóival, hogy díszelőadás lesz délután a Nagyréten.
Tihamér és barátja el is határozzák, hogy mindenképp elmennek az előadásra. Ám amíg Manci Maci türelmetlenül várja a délutánt, állandó, csillapíthatatlan éhsége viharos kalandokba és konfliktusok sorozatába sodorja, még magával a cirkusz bohócával is.
Amíg bohócunk az előadás kihirdetésén fáradozik, addig a cirkuszban súlyos baj történik: Oszkár, az oroszlán, elkeseredésében úgy dönt, hogy felhagy a cirkuszi élettel és egy váratlan pillanatban megszökik. Ám oroszlán nélkül nincs előadás, ezért bohócunk fűt, fát, bokrot átkutat az erdőben, hogy megtalálja elkódorgott oroszlánját.
Ekkor az erdőben hirtelen felbukkan egy rettenthetetlen vadász, akinek legnagyobb vágya, hogy egy igazi nagyvadat ejthessen el, mondjuk oroszlánt vagy medvét. Így találkozik a bohóc és a rettenthetetlen vadász, amely újabb bonyodalmak sorát indítja el.
Eközben…nos, hogy mi történik eközben, azt majd az előadásból megtudhatja mindenki, aki megnézi ezt a sok humorral, vidám zenével tarkított jó szórakozást igérő mesejátékot!”

Időpont: 2012. február 10. vasárnap 11 óra
Jegyár: 900 forint

Az előadás előtt és után díjtalan kézműves-foglalkozás.

 


Minden jog fenntartva, cikkek, képek, forrás megjelöléssel használhatók! Forrás: www.csepelivaroskep.hu
Királyerdei Művelődési HázIratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen híreinkről, programjainkról!