Radnóti Miklós Művelődési Ház

Csillagtelepi majális

2012-05-21 kategória: Képgaléria megtekintve: 6,325

Veterán autók, lángos evő verseny és sok minden más várta a csepelieket május 13-án, a Radnóti majálisán. A borús idő ellenére sokan látogattak el a művelődési házba, ahol mindenki megtalálta a kedvére való programot.

Délelőtt egy oldtimer Citroent ismerhettek meg kívül-belül az érdeklődők, utána pedig egy veterán Mercedes tűzoltókocsit mutattak be. A kicsik lánglovagoknak öltözve ültek a kormány mögé, de volt tömlőgurítás is. A májusfa körül népi ügyességi játékok várták a gyerekeket s, aki megéhezett, megkóstolhatta a bográcsgulyást.

A házban folytak a kézműves foglalkozások, az arcfestő lányok sokakból varázsoltak pillangót, királylányt, szuperhőst.

A színházteremben egymást követték a Radnóti tanfolyamainak bemutatói: a Csep’ Jazz Dance és a Fitdance együttesek előadásai után a Dance Expressz törpetánc foglalkozást tartott az ovisoknak.

A felnőttek – kihasználva a terem minden szegletét – a Zumba órába kapcsolódtak be. Délután a jó hangulat mellé a napsütés is megérkezett. Aki nyugodtabb kikapcsolódásra vágyott, az emeleten meghallgatta a kineziológia előadást, illetve a könyvtár is nyitott ajtókkal várta az olvasókat.

A művelődési ház ezúton is köszöni a tanfolyamvezetők segítségét, a könyvtár és a Csillag-műhely Közösségfejlesztő Egyesület együttműködését, és mindenkit szeretettel vár a következő egész napos rendezvényre, ami június 23-án, szombaton lesz 300 év népi öröksége címmel.


Minden jog fenntartva, cikkek, képek, forrás megjelöléssel használhatók! Forrás: www.csepelivaroskep.hu
Radnóti Miklós Művelődési Ház Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen híreinkről, programjainkról!