Radnóti Miklós Művelődési Ház

Nyugdíjasok a Radnótiban

2012-04-07 kategória: Képgaléria megtekintve: 852

A Radnóti Miklós Művelődési Ház nyugdíjasklubja április 7-én – immár 25. alkalommal – tartotta meg hagyományos húsvéti locsolóbálját. A klub vezetője, Blaskó Pálné Marika elmondta: az élőzenés táncdélutánok legfőbb célja, hogy a résztvevők kulturáltan szórakozhassanak, kikapcsolódhassanak, s ahogy fogalmazott, második családjuk körében legyenek. A közös táncot, éneklést minden alkalommal változatos műsorszámok tarkítják, de a nagy ünnepek, nemzeti emléknapok közeledtével még nagyobb a készülődés.

Ez most sem történt másképpen. Virágokkal, hímes tojásokkal díszítették fel a termet, bekészítették az aktuális névnaposoknak kötött csokrokat, ajándékokat. A színpadon Lakatos Margó locsolóversei, tréfás anekdotái után Tóth Mária énekes produkciója következett. Hajdú Ilona varietébe illő Puszi nyuszi című műsorával kedveskedett a jelenlévőknek, majd tánccal folytatódott a mulatság.

Tóth Ildikó a ’70-es, ’80-as évek slágereiből énekelt, az Örökifjú Bohémek Tánccsoport keringőt, tangót és más standard táncokat mutatott be. Ezután Marika, a klubvezető köszöntötte a névnapjukat ünneplőket apró ajándékokkal, végül tájékoztatta a tavaszi kirándulásról a jelenlévőket: ezúttal somogyi tájak bebarangolására invitált.

A klubtagok mindenkit szeretettel várnak minden páros hét szombatján 15 órától.


Minden jog fenntartva, cikkek, képek, forrás megjelöléssel használhatók! Forrás: www.csepelivaroskep.hu
Radnóti Miklós Művelődési Ház Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen híreinkről, programjainkról!