Jó szereplés itthon és külföldön

2012-08-07 kategória: Uncategorized megtekintve: 399

Klubszínekben és a válogatottban is hozták jó formájukat a Csepeli Diák Atlétikai Club ifjú atlétái. Az utánpótláskorú sportolók ezúttal Érsekújváron és Budapesten is jól szerepeltek.

A lány és a fiú atlétikai utánpótlás nemzeti csapat is magabiztosan nyert a szlovák – cseh – magyar válogatottak viadalán, Érsekújváron. A július 17-én rendezett tornán az U18-as válogatottat Csepelről Besenyődi Fédra gerelyhajításban, Szabó Beatrix távolugrásban képviselte. Az összesített pontversenyben közel hatvan pont előnnyel diadalmaskodó magyar csapat teljesítményéhez a Csepeli DAC sportolói is nagyban hozzájárultak. Molnár Ferenc szövetségi kapitány elégedetten konstatálta, hogy a jól szereplő gárda tagjai közül hatan is egyéni csúcsot értek el.  Az összesített pontversenyt Magyarország nyerte 315 ponttal, 2. Csehország 256 ponttal, 3. Szlovákia. A magyar válogatott 21 első helyezést szerzett a viadalon, ebből 7 kettős győzelem volt.

Az Ikarus BSE Atlétika Centrumában rendezték meg a 39. Paulinyi Jenő és 8. Föző János nemzetközi junior emlékversenyt, ahol a Csepeli DAC 8 fővel képviseltette magát. Az atlétika központban megtartott versenyen – Deák Balázs szakvezető értékelése szerint- az elvárásoknak megfelelően szerepelt a XXI. kerületi csapat. Közülük is kiemelkedett a 400 méteres gátfutásban diadalmaskodó Sier Zsófia, illetve Bodnár Lilla, aki a gyermek korcsoportban kislabda-hajításban állt a dobogó második fokára.

Szöveg: Légrádi Gábor


Minden jog fenntartva, cikkek, képek, forrás megjelöléssel használhatók! Forrás: www.csepelivaroskep.hu
IQTITLEIratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen híreinkről, programjainkról!