Farmergyűjtő akció

Farmergyűjtő Pont a Radnótiban

Használt farmergyűjtési akció a Réthy Fashionnel: hozza be megunt, kinőtt, elkopott, szakadt, foltos, de még anyagában használható farmerét, hogy a Réthy Fashion ügyes kezei között újjászülessen az anyag! Gyönyörű ruhákat, táskákat, kiegészítőket varázsolnak a kidobásra ítélt farmeranyagokból, ezzel is csökkentve a hulladékot, vigyázva a környezetre.

A leadott darabok után kedvezménykupon jár, mely beváltható az üzletben!

Farmerátvétel feltételei:

A már nem használható (kopott, szakadt, lyukas, foltos), kidobásra ítélt, vagy megunt és nem használt farmereket csak tiszta* állapotban tudjuk átvenni. A megértést köszönjük!

A farmercsomagokat a helyszínen, nyitvatartási időben lehet leadni.

*Tiszta farmer: Az utolsó használat után átmosott farmer, ami szagmentes, nem sáros, nem penészes. Nem baj az, ha foltos, ha ezek a foltok a mosással nem jöttek ki.

Farmerátvételi akció:

Minden leadott (és átvett) farmercsomag után jár egy vásárlási kedvezményre jogosító kupont.

A vásárlási kedvezmény mértéke (%-ban) olyan összeg, ahány db farmer átvételre került.

A beváltható kedvezmény maximális összege 30 %. Több kupon is összegyűjthető és egyszerre beváltható, de a kedvezmény mértéke nem haladhatja meg a 30%-ot.

A kedvezmény Réthy Fashion termékek vásárlásakor használható fel.

A kupon az érvényességi időn belül használható fel. A kupon érvényességi ideje: a kupon keltétől számított 3 hónapon belül.

A kupon készpénzre nem váltható.

A kupon nem névre szóló. A kupont az a személy válthatja be, aki a vételár kifizetésekor a kupont átadja a pénztárosnak.

A kupon egyszeri vásárláskor használható fel. A kedvezmény mértéke a számla végösszegéből (akár több termék egyszerre történő vásárlásakor) kerül levonásra.

A kupon elvesztése, ellopása esetén a kupon nem pótolható.

Egyebek:

Az akció visszavonásig érvényes. Amennyiben az akció tartalmában változás következik be, azt a helyszínen, a Réthy Fashion weboldalán (www.rethy-fashion.com) közzéteszik.

 

Köszönjük a behozott farmereket!

Szívesen fogadnak régi csipkéket, Nespresso kávékapszulákat is.