Nagyszalontai vakációzók Csepelen

Nagyszalontai vakációzók Csepelen
Izgatott, fiatal táborozók érkeztek Nagyszalontáról Csepelre augusztus második hetében. A maroknyi, összesen 11 iskolásból és két kísérőből álló csapatra felejthetetlen élmények vártak, együtt strandoltak, hajóztak és nézték végig Budapest kihagyhatatlan látnivalóit. A remek programok szervezéséről, a vendégek kikapcsolódásáról – az önkormányzat támogatásával – a Csepeli Városkép munkatársai gondoskodtak.
Budapest, Tihany, Balaton
Csepel testvérvárosának vendégei az ifjúsági táborban kaptak szállást, innen indultak megnézi a főváros és Tihany látnivalót. A programok között balatoni strandolás és esti hajókirándulás is szerepelt.
Az utolsó napon, az Arany János Általános Iskolában a nyári napközis tábor résztvevői gálaműsorral kedveskedtek a nagyszalontai vendégeknek. Itt az önkormányzat képviseletében Morovik Attila alpolgármester üdvözölte őket.
Az iskola nevében Morovikné Fülöp Csilla intézményvezető meglepetés ajándékkal készült. Az egyhetes nyári táborozás szalonnasütéssel zárult. A gyerekek élményekkel tele, felfrissülve indultak haza.