Kedves Hirdetőink!

Az alábbiakban részletes információkat találnak a hirdetések technikai adataival, áraival kapcsolatban. Grafikai és apróhirdetéseiket elsősorban online várjuk a csepelihirmondo1@gmail.com e-mail címre, a megjelenés előtti hét szerdájáig. A hirdetések megjelenésének feltétele a kitöltött, aláírt és visszaküldött megrendelő lap, mely letölthető oldalunkról. A hirdetés költségeit a megjelenést követően, a számla kézhezvétele után kell átutalással rendezni.

 

Technikai adatok:
A hirdetéseket mérethelyesen, színes kivitelben, 300 dpi felbontásban kérjük.
Formátum: TIFF, JPG, EPS, PDF. Színtér: CMYK

Grafikai hirdetések mérete:
1/1 209×271,6 mm
1/2 fekvő 209×133,4 mm; 1/2 álló 102×271,6 mm
1/4 102×134 mm
1/8 102×64,75mm

Amennyiben a hirdetést a szerkesztőség készíti el hozott anyag alapján, a grafikai előkészítés díja a hirdetés összegének az 50%-a. 
2022-től csak a grafikai hirdetéseket feladók kapnak támpéldányt. Az apróhirdetések megjelenése az Aktuális lapszámok rovatban követhető nyomon. Csepeli Hírmondó (csepelivaroskep.hu).

Itt elérhető árlistánk

Megjelenések 2024

Megrendelők letöltése:

Apróhirdetés megrendelő

Grafikus hirdetés megrendelő

 

Általános kérések: A magazin rotációs technológiával készül, a hirdetések elkészítésénél, kérjük ezt figyelembe venni. Kérjük, hogy a képfeldolgozás során használjanak színvisszavételi technikákat, GCR-UCR-t (Photoshopban: medium (közepes) beállítást). A nyomda a kompozit anyagokat black overprinttel (fekete alátöltéssel) világítja, ezért kérjük határozottan beállítani a fekete alátöltést (pl. InDesignban, Photoshopban). Problémát okozhat az apró vagy vékony vonalú betűkép több színből történő nyomtatása. Fekete szövegnél kérjük 100% black használatát. Fekete felületeknél kerüljük a több színből álló fekete használatát.

Megjelenés: 2 heti rendszerességgel (szerdai napon)
Terület: Csepel
Lapzárta: A szerdai megjelenés előtti hét szerdája.
Terjesztés: Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt.

Reklamáció: 278-5848 

Szerkesztőségünk e-mail címe: csepelihirmondo1@gmail.com