Völgyi Zsuzsi: „…csak járok azon az úton, amit a gondviselés nekem szánt”

Idén új helyszínen, a Királyerdei Művelődési Ház kertjében rendezik meg a hagyományos csepeli disznótort február 16-án. A rendezvény sztárfellépője Völgyi Zsuzsi lesz.

Az énekesnő lapunknak elmondta, nagy öröm számára, hogy felléphet a rendezvényen, hisz több szállal kötődik Csepelhez. „Itt nőttem fel, itt jártam óvodába, iskolába. Szeretem a kerületet, bár már nem élek itt, a rokonaimhoz sokszor jövök látogatóba. Kislányom hamarosan kétéves lesz, így időm nagy részét lekötik a gyermekem körüli teendők, de a munka miatt sincs okom panaszra. Tavaly év végén egy különleges adventi koncert körúton vettem részt.  Jó érzéssel gondolok vissza a programra, hisz a kivételes zenei élmény, a magas szakmai színvonal mellett, Denk Viktóriával, Gonda Lászlóval, Báder Ernővel egy remek művészcsapat állt össze. A templomok koncertteremmé alakultak a közönség szeretettel fogadott, rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk, ami megadta a lendületet a jó évkezdéshez.

Január közepén pedig megjelent a Vágyom rád című Romantic dal feldolgozása, ami óriási sikert aratott. Ez arra sarkallja a csapatot, hogy tovább folytassuk a közös munkát, hat év zenei anyagából újabb remek feldolgozásokat készítsünk. A cél, hogy ezek a régi slágerek új köntösbe bújtatva, kicsit áthangszerelve eljussanak a mostani generációkhoz. Megpróbáljuk követni a legújabb trendeket, stílusirányzatokat, ezért is dolgozunk olyan tehetséges fiatalokkal, akik otthonosan mozognak az új zenei világban. Egykori slágereink is részben az egyedi hangzásnak, a tradicionális cigány és popzene ötvözésének köszönhetik népszerűségüket.”

Az új feladatokról szót ejtve az énekesnő kiemelte, izgalmas kihívás a Kunovics Katinkával készülő közös előadásuk, melyet a Centrál Kávéházban mutatnak be. Seres Attila művészeti vezető irányítás alatt egy egyedi, kulturális program körvonalazódik. „Katinkával lassan két évtizede nagyon jó baráti és szakmai kapcsolatot ápolunk, remélem a produkciónk többször látható majd.” Végül a tervekről kérdezve elmondta, most a legtöbb figyelem a kislányára összpontosul. „Nem erőlködőm, nem sürgetek semmit, csak járok azon az úton, amit a gondviselés nekem szánt.”

Potondi Eszter