Rólunk

A HELY, AMI TÉGED VÁR!

JELEN, JÖVŐ…

A Fővárosi és a Csepeli Önkormányzat nagyszabású beruházásának köszönhetően 2019. április 16-án a XXI. kerület egy modern, 21. század igényeit szolgáló korszerű intézményt és egy olyan sokfunkciós parkot valósított meg, ami nem csak helyszíne, de eszköze is a közösségépítésnek.

A RÁKÓCZI KERT – CSALÁDOK PARKJA  
Megújult környezetben szükségesnek tartja, hogy a kulturális élet lépést tartson a kerület fejlődésével, mely nem csupán a hagyományok ápolását, a meglévő programszerkezet megőrzését jelenti, hanem a változó lakossági igényeknek való megfelelést is. Első számú közművelődési feladataként közösségfejlesztést a közösségi színterek működtetését, valamint az igényes szórakozási lehetőségek megteremtését tartja. A Rákóczi Kert –Családok Parkja a kultúra egészére nyitott, minden korosztály számára magas színvonalú programokat, legkülönbözőbb tematikájú klubokat, alkotóműhelyeket kínálja.

MI A KÜLDETÉSÜNK?
A Rákóczi kert revitalizációja során egy olyan multifunkcionális közösségi tér megvalósítása, ami család- és gyermekbarát használhatóságát folyamatosan bizonyítja.